byicons_favicon_web
Coaching Center
byicons logo

Quantum Healing Hypnosis Technique℠

Hypnose | QHHT®

Livskraft viser seg ikke bare i evnen til å holde ut, men også i evnen til å begynne på nytt

Spirituell Hypnose | QHHT®

Sammenlignet med andre Hypnoterapi former som baserer seg mest på tradisjonell hypnoterapi, kan vi trygt påstå at våre program innen QHHT® går dypere enn de fleste andre hypnoseformer. Vi legger spesielt vekt på regresjon og reinkarnasjons terapi som den primære teknikken. Det er fordi det er ekstremt effektivt å komme inn i roten av selve problemet, for at du skal kunne evne å gi slipp. Vanlig hypnoseterapi jobber i andre lag av bevisstheten, mens metoden vi arbeider med, jobber i det dypeste. Det dypeste laget av bevissthet kan forklares med det stadiet du er i straks før du sovner, og i øyeblikket du våkner opp fra søvn. Denne metoden tar roten, slik at alt blir borte. Du trenger verken å tro på tidligere liv eller være spesielt spirituell anlagt for å bruke denne teknikken, fordi den virker like godt uansett. Akkurat på samme måte som den har gjort for tusenvis av klienter før deg. Metoden er sikker, effektiv og medmenneskelig, uten spor av fordømmelse. Denne QHHT® metoden er utviklet av amerikanske Dolores Cannon, en pioner og banebryter på reinkarnasjonshypnose og forskning på feltet. Hennes arbeid og hypnoseteknikk har fått verdensspennende oppmerksomhet og anerkjennelse, hvor vi i dag også ser andre former for hypnoterapi komme etter. Våre hypnoterapeuter er utdannet i Quantum Healing Hypnosis Technique℠ i USA, ved Dolores Cannons Academy of training, som vi i vårt virke også har tett samarbeid med.

Spirituell hypnoterapi går ut på å roe den ytre bevisstheten som du til daglig er oppmerksom på, og som du lever ditt dagligdagse liv gjennom. Dette er ubevisst støy som kan villede deg og holde deg tilbake. Vi blir lett festet til den ytre bevisstheten. Dette gjør at vi frakobler oss selv, og mister kontakten med oss selv. Symptomer kan være indre uro og forvirring, frykt, sinne, tungsindighet, isolasjon, depresjon, sykdom og smerte. Men årsaker kan også være stress, opplevelser som har ledet til traume og genetiske traumer, som ofte blir oversett i traumearbeid.

En time med hypnoterapi starter alltid med en rolig, fortrolig og forløsende samtale med hypnoterapeuten, enten ved dyp hypnose eller hynoseterapi online. Med samtalen får du overblikk og klarhet i deg selv, og hva du vil jobbe med. Sammen med hypnoterapeuten finner dere de beste spørsmålene du vil hypnoterapeuten skal hjelpe deg å hente frem svarene på.

Spirituell Hypnoterapi kan brukes til å hjelpe med eller finne svar på årsaker til et bredt spekter av tilstander, som traume, fobier, avhengighet, tankesett og mer. Med skånsom stemme veileder hypnoterapeuten deg inn i en tilstand hvor kropp og sinn er avslappet og nesten sover. På dette stadiet arbeidet du sammen med terapeuten, og finner frem til svarene du søker eller problemene du vil rette på. Du er så mye mer enn hva du tror, og alle svarene du trenger ligger urørt i ditt indre. Svar kan komme til deg i form av opplevelser du har hatt i tidligere liv, eller situasjoner som har oppstått i livet du lever nå.

Selve sessionen blir tatt opp og lagret som lydfil (gjelder kun dyp hypnose ved personlig fremmøte). Denne får du med deg etter hypnosen, eller den blir sendt til deg med e-post samme dag. Dette er ditt eie, og ved å lytte til lydfilen går du inn i en healing prosess som gjør endringene varige i deg.

Våre klienter får med seg innsikt i mer fleksibel form. En erfaring og veiviser som gjør dem rustet til å møte de fleste utfordringene som kan oppstå i den legende prosessen etter hypnoseterapien. Vi vet at du vil bli overrasket over deg selv når du oppdager hvor mye du har lært om deg selv etter terapien med hypnoseteknikken Quantum Healing Hypnosis Technique℠.

Se hva våre klienter sier om oss

Vi har fått mange hyggelige og positive tilbakemeldinger fra våre klienter. Her kan du lese et lite utvalg.

Mann 42 år
Mann 42 årApril | 2023
Les mer
Jeg har slitt med hodepine helt siden jeg var guttunge. Enten jeg gjorde for mye, for lite, eller hadde det for gøy så ble jeg liggende rett ut etterpå. Jeg har prøvd medisiner, massasje, kiropraktorer, det ene etter det andre. Det har fungert, men bare for en periode.

Jeg må si jeg var usikker på om jeg brukte tid og penger på noe som igjen ikke ville fungere, men det gjort det! Hodepinen ble borte, og det er den fortsatt nå måneder etterpå. Jeg har vært veldig opplagt og glad, rar i hode og kropp, men det kjennes godt.

Hypnoterapeuten og jeg hadde en samtale hvor jeg måtte åpne meg om hvorfor jeg var kommet til han. Mens vi snakket så jeg ting jeg ikke har tenkt over tidligere. Noe som har opphav langt tilbake, men som ligger der som et mønster i meg. Hadde det ikke vært for at hypnoterapeuten var så imøtekommende og forståelsesfull, hadde jeg aldri åpnet meg på en slik jeg gjorde. Det å føle seg sett og bli lyttet til på den måten, opplever jeg sjeldent.

Det var en veldig fin time, hypnoterapeuten er rolig og behagelig. Jeg klarte å slappe av rundt han. Noe jeg ikke gjør så lett. Jeg rett og slett anbefaler denne behandlingen.
Kvinne 61 år
Kvinne 61 årAugust | 2023
Les mer
Hypnoterapi har gitt meg mer åpenhet. Jeg føler meg mer våken på situasjoner i livet. Jeg har fått hjelp til å kunne jobbe mer med meg selv, og søker mer ro, lettelse og mening med livet mitt.

Jeg husker ikke så mye av selve hypnosen, men jeg hører på lydfilen jeg fikk med meg, og jo mer jeg hører, så husker jeg også mer og mer. Det er merkelig, men det er som om det blir hentet frem litt etter litt.

Hypnoterapeuten Roy er behagelig å høre på. Stemmen er behagelig og rolig. Han er flink til å stille de riktige spørsmålene, og han lytter til det jeg har å si. Hans åpenhet og tro får meg til å åpne meg og bli nysgjerrig.

Han har veldig tro på det han gjør, noe som gjør meg komfortabel, slik at jeg får tro og lyst til å prøve det ukjente. Derfor har det blitt flere timer hos han.
Kvinne 35 år
Kvinne 35 årJuni | 2023
Les mer
Jeg har lenge gått med tanken om å få hjelp til å sortere tanker og følelser. Men har ikke visst helt hvor og hvem jeg bør gå til for å få hjelp med dette. En venn av meg anbefalte hypnose, noe som gjorde meg interessert. Det er jeg veldig glad for i dag!

Det hele startet med en samtale mellom meg og hypnotisøren. Der fikk jeg sortert litt hva jeg egentlig går og tenker på. Det har vært vanskelig for meg å utvikle meg i jobb, komme i kontakt med meg selv, forstå mine følelser osv. Det var merkelig hvor lett det var å åpne seg til en fremmed. Vi fikk fort mye å snakke om.

Jeg husker ikke så mye av hypnosen. Derfor var det veldig bra at jeg fikk med meg et opptak av timen. I opptaket fikk jeg svar på så utrolig mye av det jeg har gått og lurt på! Jeg fikk metoder og tips på hvordan jeg skal endre mine tanker. Selv om jeg ikke husker så mye av opplevelsen, vet jeg nå hva jeg skal gjøre og har forståelse om at fremtiden vil gå bra.
Kvinne 24 år
Kvinne 24 årApril | 2023
Les mer
Jeg ønsket hypnose for å forstå mer om meg selv og de fysiske plagene jeg har med kroppen min. Under hypnosen tok det litt tid for meg til å slappe av, men hypnotisøren roet meg og guidet meg slik at jeg ble avslappet og rolig.

Så begynte jeg å se ting. Jeg var en mann i en gate jeg ikke kjente igjen. Jeg så livet til denne mannen, hvor han bodde, jobbet og mange andre ting som skjedde i livet hans.

Jeg visste at han hadde veldig vondt i det venstre beinet, men det som var så rart, var at jeg kjente smerten, for det brente i tærne mine. Hypnotisøren fikk meg til å ta av meg skoene, der så jeg at foten min var ildrød og tærne svarte, men det var jo ikke mine tær jeg så!

Dette var en spesiell opplevelse og er vanskelig å forklare, men det er noe som har endret seg inne i meg, og det til det bedre.
Previous
Next

Hva hypnoterapi kan hjelpe deg med

Quantum Healing Hypnosis Technique℠ jobber på et dypere plan av din bevissthet og vi har et enormt spekter med teknikker og ferdigheter som vi bruker i vårt arbeid med spirituell hypnoterapi. Vi kan hjelpe deg når du vil:

 • Gi slipp på ubevisst sorg, skyldfølelse og sinne
 • Bli kvitt frykt og angst
 • Bli kvitt søvnproblemer
 • Frigjøre traume
 • Frigjøre genetiske traumer som hindrer utvikling i deg selv
 • Trenger svar på uløste opplevelser og situasjoner i dette livet
 • Gjøre regresjon til tidligere liv
 • Styrke stressmestring
 • Bli kvitt Fobier
 • Bli kvitt avhengighet som søtsaker / mat / røyk / snus
 • Øke selvtillit og selvfølelse
 • Ha bedre kontroll over egne tanker og følelser
 • Øke innsikt og forståelse i hvordan kropp og sinn påvirker og jobber med hverandre
 • Utvikle større forståelse av din underbevissthet
 • Ha sterkere og tydeligere kontakt med din intuisjon
 • Bryte negative handlings og reaksjonsmønster i deg selv
 • Styrke din kommunikasjon med andre mennesker
 • Etablere nye positive handlings og reaksjonsmønster
 • Styrke relasjonen til deg selv og andre
 • Kjenne indre ro og harmoni inni deg
 • Forstå dine nærmeste på ett dypere plan
 • Gjøre bedre valg i livet ditt
 • Når du vil finne din livsoppgave
 • Oppleve mer glede i hverdagen

Med spirituell hypnoseterapi vil du være klar til å begi deg ut på livets spennende reise, og oppleve livet i større grad med trygghet og forståelse i deg selv.

Vi er sertifiserte hypnoterapeuter

Våre hypnoterapeuter er utdannet i Quantum Healing Hypnosis Technique℠ i USA.

Spirituell hypnose online / QHHT®

Dette er et tilbud hvor vi gjør hypnose over internett. Du slipper derfor å reise hjemmefra, og kan gjøre terapien i egne kjente og trygge omgivelser. Ved hjelp av videosamtale kan vi nå deg der du er, og du kan ta imot hypnoterapi 1-1, hjemme i din egen stue. Helt trygt og kryptert.

Alt du trenger er en datamaskin eller et stødig nettbrett og hodetelefoner / øreplugger. Slik kan du og hypnoterapeuten rolig og avslappet snakke med hverandre. Under selve hypnosen er det viktig at hypnoterapeuten både kan se og høre deg. Du velger et rolig og komfortabelt sted hvor du får være uforstyrret under hele hypnoseterapien.

Del 1: samtale med kartlegging
Situasjonsbilde, traume og fryktriggende områder i deg selv.

Del 2: regresjonshypnose med healing
Dyptliggende svar hentes frem i bevisstheten. Tilpassede teknikker for klarhet i avtalte spørsmål og ting du vil endre / jobbe med.

Del 3: Oppsummering og lydfil
Gjennomgang av nøkkelopplevelser under hypnosen. For større forståelse av egen lydfil.

Før avtalte hypnoseterapi, mottar du veiledning for hvordan du selv best gjør egen forberedelse.

Pris kr. 3 750,- / inklusive 25% mva. / betales i etterkant av timebestilling 

Timebestilling gjør du her under fanen “Tjenester & Timebestilling eller inne hos skranken hvis du ønsker det. Herfra kan du går til skranken
Vennligst kontakt skranken for spørsmål og mer informasjon.

Dyp hypnose med regresjon og frigjøring QHHT®

Dette er den dypeste formen for hypnoterapi, en intens men effektiv terapiform som jobber i den dypeste delen av bevisstheten. En regresjonshypnose i tid og rom, der du kan få spontan healing, frigjøring, livsendring, oppvåkning og svar på større og mindre spørsmål. Det er nok med 1 terapitime, og krever personlig fremmøte. Sammen med hypnoterapeuten arbeider du i opptil 8 timer, hvor terapien går over 3 deler samme dag:

– Fortrolig samtale med hypnoterapeut.
– Kartlegging av livsløp, smerter og / eller sykdom.
– Dyp hypnose med regresjon. Hypnosen blir tatt opp som lydfil.
– Oppsummerende samtale og lett måltid.
– Gjennomgang av motivasjonsveiviser.
– Varighet opptil 8 timer.
– Overnatting mot et lite tillegg.
– Aldersgrense 18 år.

I god tid før avtalte terapidag, mottar du veiledning for hvordan du selv best gjør egen forberedelse, og nærmere oversikt om terapidagens innhold og program.

Personlig oppmøte ved våre avdelinger:
Avd. Vest: 6797 Utvik
Avd. Øst: åpner 2024

Pris kr. 9 900,- / inklusive 25% mva. / 50 % betales i etterkant av timebestilling

Timebestilling gjør du her.
Husk å merke av hvis du ønsker overnatting / kr. 500,-

Hva hypnose er

Hypnose er en endret tilstand av bevissthet og økt avslapning som gir bedre fokus og konsentrasjon. Det kalles også hypnoterapi. Hypnose gjøres med veiledning av en profesjonelt utdannet person, ved å bruke verbal repetisjon og mentale bilder. Under hypnose føler de fleste seg rolige og avslappede.

Hypnoterapi er bruk av hypnose som terapi for å forsøke å kurere problemer. Hypnoterapi kan bidra til å behandle en rekke medisinske tilstander der psykologiske faktorer påvirker fysiske symptomer. Vanlige bruksområder for hypnose kan være:

 • Regresjon
 • Stress og angst
 • Panikkanfall og posttraumatisk stress syndrom
 • Fobier
 • Søvnproblemer
 • Avhengighet som nikotin, mat, alkohol o.l.
 • Frykt, spesielt før medisinske eller tannlege prosedyrer

Forskning har vist at hypnose kan virke på flere hjerneregioner, inkludert noen knyttet til smerteoppfatning og regulering. Hypnose har også blitt funnet å stille deler av hjernen som er involvert i sensorisk prosessering og emosjonell respons. Imidlertid er det mye uenighet om hvordan hypnose fungerer, og det gjøres stadig mer forskning på dette området.

Det er ikke noe som heter at noen ikke kan hypnotiseres. Det er imidlertid mennesker som motsetter seg hypnose, selv om de ikke vet at de motsetter seg det. Hvis du motstår hypnose, vil det ikke fungere. Du kan ikke tvinge dette på noen, de må ønske at det skal skje for at det skal fungere.

Hypnoterapi er en form for terapi som brukes til å omprogrammere underbevisstheten. Når du er under hypnose, setter du sinnet og kroppen i en økt læringstilstand, noe som gjør deg mer mottakelig for forslag til selvforbedring eller atferdsendring. Mange beskriver hypnose som en tilstand av fokusert oppmerksomhet. De føler seg veldig rolige og avslappede. Mediefremstilling av hypnose gjør det en bjørnetjeneste fordi det skaper en aura av makt mellom hypnotisøren og personen som blir hypnotisert.

Hypnoterapi er ikke som det du ser i sceneshow, hvor du ofte vil se folk bjeffe som en hund eller klukke som en kylling. Det er ingen svingende lommeur. I en hypnoterapi-økt har du kontroll hele tiden. Du vil høre forslagene til deg, og du vil kunne huske dem etter økten. 

Hvordan hypnoterapi startet

Mange av de klukkende kyllingbildene er et resultat av hypnosens forfar, Franz Anton Mesmer (1734-1815). Mesmer mente at det var en usynlig kraft, en magnetisk kraft, som kunne utnyttes av en person for å påvirke en annen persons oppførsel. Mens teorien hans var feil, var teknikkene han brukte effektive. Disse teknikkene ble plukket opp og utviklet gjennom årene for terapeutiske og medisinske formål. Sigmund Freud brukte for eksempel hypnoseteknikker. På midten av 1900-tallet utviklet hypnoterapien seg slik vi kjenner den. Milton Erickson (1901-1980) var banebrytende for “indirekte hypnose”, der terapeuter jobber med individuelle pasienter for å endre deres oppfatning av seg selv og sine problemer.

William J. Bryan Jr. ble den første heltidsutøveren av hypnoterapi og opprettet American Institute of Hypnosis i 1955. I dag er hypnoterapi lett tilgjengelig og har vist seg å tilby en betydelig rekke helsemessige fordeler.

Dolores Cannons banebrytende forskning og utvikling av hypnoseteknikken Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®), innebærer å indusere klienten til den somnambulistiske transetilstanden gjennom visualisering. En tilstand som under vanlige omstendigheter bare oppleves to ganger daglig: øyeblikket rett før du blir bevisst våken og øyeblikket rett før du sovner. Historisk sett har hypnotisører unngått å forske med personer i denne tilstanden på grunn av de ofte merkelige og uforklarlige resultatene som blir registrert. 

Hvordan hypnoterapi fungerer

Begrepet “hypnose” kommer fra det greske ordet hypnos, som betyr “søvn”. Folk har imidlertid beskrevet den hypnotiserte tilstanden som å føle seg mer som å dagdrømme. En hypnoterapeut vil hjelpe en klient å gå inn i en transelignende tilstand ved å indusere dyp avslapning. Deretter vil terapeuten rette nyttige forslag (tidligere avtalt med klienten) direkte til klientens underbevissthet. Klienten forblir i kontrollen mens vedkommende er hypnotisert og kan når som helst komme seg ut av den hypnotiske tilstanden.

Det antas at hypnose virker ved å endre en klients bevissthetstilstand på en slik måte at den analytiske venstresiden av hjernen slås av og den ikke-analytiske høyresiden blir mer våken. Ettersom det underbevisste sinnet er dypere forankret og mer instinktivt, er dette den delen som må endres for at en persons atferd eller fysiske tilstand skal endres. En person som for eksempel er livredd, kan bevisst prøve alt de kan for å overvinne dette. Imidlertid vil fobien forbli mens underbevisstheten beholder denne terroren.

Hypnoterapi brukes til å hjelpe med eller lindre et bredt spekter av tilstander. Det er noen bevis på at det hjelper mennesker som lider av sykdommer med å takle smerten, stresset og angsten ved sykdommen. Blant problemene den har blitt brukt til å håndtere er irritabel tarm, isjias, leddsmerter, nakkesmerter og andre skader. Studier tyder på at bruk av hypnose for å behandle kronisk smerte resulterte i en betydelig reduksjon i opplevd smerte, som ofte ble opprettholdt i flere måneder.

Hvordan er et besøk hos hypnoterapeuten?

For at hypnoterapi skal være effektiv, må det etableres en god relasjon mellom klient og terapeut. Det er viktig å føle seg vel. Bruk komfortable klær og gjør et toalettbesøk før avtalen. Og ikke vær redd for å stille spørsmål før økten begynner.

En hypnoterapeut vil begynne med å ta en detaljert sakshistorie for å etablere tankesett, personlighetstype, problemet du ønsker å ta tak i og ønsket resultat. Deretter kommer selve hypnosen. Hypnoterapeutens skånsomme veiledende stemme vil lede deg inn i en tilstand hvor kropp og sinn er avslappet og nesten sover. På dette stadiet vil terapeuten introdusere de tingene du ønsker å endre eller jobbe med, som tidligere diskutert og avtalt med deg.

Til slutt, etter hypnosen, vil terapeuten oppmuntre deg til å diskutere dine erfaringer under økten og eventuell innsikt.

byicons logo

Ting du kanskje lurer på

Alt som er ukjent for oss skaper også spørsmål i oss. Her besvarer vi noe av det du kanskje trenger svar på.

Hva er hypnoterapi QHHT®?

Hypnoterapi QHHT® kan til en viss grad sammenlignes med å være i en dyp meditativ tilstand. Du føler deg komfortabel, fri og er meget avslappet. Din bevissthet er endret, hvor tanke og følelse er et, og hvor du er i full kontakt med deg selv. Ditt ubevisste sinn er mer mottagelig for svarene og forslagene din underbevissthet gir deg. Eller de forslag som du og  hypnoterapeuten sammen har kommet frem til, og som vil være nyttige for deg.

Hvorfor benytte hypnoterapi online?

Det er i ditt ubevisste sinn oppførsel, holdninger og minner ligger. Hypnoterapi henvender seg til ditt ubevisste sinn. Med teknikker og ferdigheter kan man derfor endre det som befinner seg der, og dermed få deg til å endre på oppførsel, vaner/uvaner som ligger lagret. Dette kan for eksempel være å slutte med søtsaker / mat / røyk / snus

Hvordan føles det å være i hypnoterapi?

Hypnoterapi er en høyst personlig opplevelse, og vil derfor variere fra person til person. De fleste opplever straks en behagelig avslappet tilstand, mens noen trenger litt tid før de klarer å tillate avslapningen bre seg i kroppen. Du er imidlertid mentalt våken, med har begrenset fokusering.

Er det normalt å være nervøs forut før første behandling?

Ettersom de fleste ikke har erfart hypnose tidligere, er det ikke unaturlig at det kan knyttes en viss spenning til hva som skal skje. Dersom du føler uro før første terapitime, skal du ta dette opp med oss i skranken, som da vil fortelle deg hva som vil skje, slik at du kan slappe av og nyte behandlingen. Du kan ta kontakt med skranken her.

Vil jeg være bevisst på hva som skjer under hypnoterapi?

Når du får hypnoterapi online, kan du i større grad være bevisst på hva som skjer og hva som blir sagt. Det kan imidlertid tenkes at du ikke husker alt. Dette er helt normalt, og har absolutt ikke noe å si for utfallet, ettersom det er ditt ubevisste sinn vi henvender oss til. Ved dyp hypnose husker de aller fleste kun bruddstykker. Derfor tas hypnoseterapien opp som lydfil, hvor du i etterkant bruker lydfilen i din healing prosess for varig endring. Lydfilen er ditt eie.

Vil jeg miste kontrollen mens jeg er i hypnoterapi?

Hypnoterapi handler om deg og det du vil endre / jobbe med. For oss er det viktig at du som klient alltid har kontrollen, og leder terapien slik du selv ønsker. Du tillater deg selv å slappe av og du tillater deg selv å motta svar fra dypet i deg selv eller forslag som blir gitt. Fordi du selv velger å gjøre det, du vet at dette hjelper deg, og du ønsker det for ditt eget beste.

Kan hypnoterapeuten få meg til å si ting jeg ikke vil fortelle?

Kontrollen er alltid hos deg. Du vil derfor ikke risikere å fortelle noe du ikke selv ønsker å si, også under dyp hypnose. Du kan også velge å ikke si noe i det hele tatt. Alle mennesker har et «kontrollredskap» i oss, som verner godt om vår integritet. Det er viktig at du husker at hypnoterapeut kun vil ditt eget beste, og vil kun at du sier det som er til hjelp for deg selv.

Kan alle benytte hypnoterapi?

Det er ikke noe som heter at noen ikke kan hypnotiseres. Det er i midlertid mennesker som motsetter seg hypnose, selv om de ikke vet at de motsetter seg det. Alle som selv ønsker det, kan hypnotiseres. Du blir fortalt hva du skal gjøre, og velger selv å gjøre dette. I en terapeutisk sammenheng innebærer dette at du mottar forslag fra din underbevissthet eller hypnoterapeuten, mens du er i en dyp avslappet tilstand. Men kun hvis du tillater deg selv å gjøre det.

Hvordan er et besøk hos hypnoterapeuten?

For at hypnoterapi skal være effektivt, må det etableres en god relasjon mellom klient og terapeut. Det er viktig at du føler deg vel. Bruk komfortable klær og gjør toalettbesøk før timen med hypnoterapi online. Du skal ikke være redd for å stille spørsmål før økten begynner, og det er satt av tid til den gode samtalen, slik at både du og hypnoterapeuten er godt forberedt på hvilke svar du vil hente frem, eller hva du vil jobbe med i deg selv. Under selve hypnosen vil hypnoterapeutens skånsomme veiledende stemme, lede deg inn i en tilstand hvor kropp og sinn er avslappet og nesten sover. På dette stadiet arbeider dere for å oppnå de ønskede resultater som dere ble enige om. Etter hypnosen vil terapeuten oppmuntre deg til å diskutere dine erfaringer under økten og eventuell innsikt.

Sikkerhet først

Vi utfører ikke hypnose på noen som lider av psykose, mennesker med personlighetsforstyrrelse, eller barn.

Quantum Healing Hypnosis Technique℠, QHHT®

Den amerikanske Dolores Cannons karriere som hypnoterapeut med spesialisering i tidligere livsregresjon strakte seg over nesten 50 år og tok henne med på en utrolig reise langs utallige fascinerende destinasjoner. Utvalget av emner som arbeidet hennes dekker, og det store volumet av originalt materiale hun hadde produsert, plasserer henne i en kategori for seg.

Dolores Cannons metode for hypnose, Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®), innebærer å indusere klienten til den somnambulistiske transetilstanden gjennom visualisering. En tilstand som under vanlige omstendigheter bare oppleves to ganger daglig: øyeblikket rett før du blir bevisst våken og øyeblikket rett før du sovner. Historisk sett har hypnotisører unngått å forske med personer i denne tilstanden på grunn av de ofte merkelige og uforklarlige resultatene som blir registrert. 

Dolores Cannon begynte sin forskning på tapt kunnskap og reinkarnasjon på slutten av 1960-tallet ved å utvikle QHHT® for tidligere livs regresjonsøkter med fagene hennes. Med dette disiplinære stigmaet, jobbet hun med klienter spesifikt i den somnambulistiske tilstanden og utforsket mulighetene som førte til at Dolores oppdaget at enhver person kan få tilgang til erfaringer fra tidligere liv de har levd. Det var også under utforskning med klienter i denne tilstanden at hun oppdaget et uendelig kunnskapsrikt og kraftig aspekt ved hver enkelt person som kan kontaktes og kommuniseres med. Denne delen av oss selv, som Dolores hadde lært, er alltid tilstede hos oss og eksisterer like under overflaten av vårt bevisste sinn, så hun valgte riktig å merke den underbevisstheten. 

Underbevisstheten er det som ga henne og utøvere av QHHT®-teknikken hennes tilgang til tidligere liv og utfører øyeblikkelige helbredelser når det passer. I løpet av hennes 45 år lange karriere, har teknikken hennes vist seg å være effektiv på tusenvis av mennesker over hele verden, uavhengig av deres alder, kjønn, personlighet, fysiske symptomer, religiøse overbevisninger eller kulturelle bakgrunner. 

Som et supplement til det store arbeidet Dolores hadde produsert, støtter resultatene fra QHHT®-utøvere, studenter av Dolores som har lært teknikken hennes og praktiserer den med sine egne klienter, definitivt oppdagelsen av at vi alle har levd flere andre liv, og vi har alle en underbevissthet som inneholder svarene på alle spørsmål vi måtte ha om oss selv eller livet vi lever.

Underbevisstheten som ble kontaktet av Dolores og hennes utøvere, er den polare motsetningen til underbevisstheten som refereres til av psykologer og konvensjonelle medisinske fagpersoner. I løpet av de første årene som hypnoterapeut ble Dolores klar over at hun gjennom sin unike induksjonsteknikk kontaktet og kommuniserte med en del av et individs bevissthet som faktisk var en del av dem, men som likevel lå langt over nivået til deres bevisste sinn, som er den delen av oss selv vi er klar over og bruker for å samhandle med andre på et personlig nivå.

Underbevisstheten er en passende merkelapp gitt konteksten til Dolores’ arbeid; Imidlertid har både religioner og åndelige lærere forsøkt å identifisere og merke denne større delen av oss selv gjennom historien ved å bruke en rekke forskjellige merkelapper: det høyere selvet, oversjelen, Kristusbevissthet, høyere bevissthet, det universelle sinn og enhet. Underbevisstheten hadde uttalt til Dolores at det ikke bryr seg om hva vi kaller det, det bare ‘er’, og er villig til å jobbe med de med et rent hjerte og sanne hensikter.

Les mer om Dolores Cannon og Quantum Healing Hypnosis Technique℠, QHHT®, hypnoseteknikken som våre hypnoterapeuter er sertifiserte i, og som vi arbeider i samarbeid med: dolorescannon.com

Slik gjør du timebestilling

Her kan du lese om de forskjellige tjenestene og bestille den timen som er best for deg. Du kan også gjøre timebestilling i skranken, eller stille spørsmål og få mer informasjon om du ønsker det. Herfra kan du gå til skranken. 

1. Velg tjeneste

Les om tjenestene og finn det tilbudet som passer deg best.

2. Bestill time

Naviger nedover på siden til du ser bestillingsskjema for den tjeneste du ønsker. Velg tjenesten og passende tidspunkt. Kjenner du at du trenger mer informasjon, bestiller du først en telefonsamtale. Dette gjør du i “Skranken”.

3. Timebekreftelse

Du får bekreftelsesmail med betalingsinformasjon. Når du har betalt for timen, er avtalen bekreftet.

4. Forberedelse til time

Når bestilte time er betalt og bekreftet, mottar du veiledning for hvordan du best forbereder deg til hypnoterapi online.

5. Trykk på linken når du har time

Før timen mottar du en e-post med videolink, kryptert og sikker. Det er ikke nødvendig med noen nedlasting. 
Når det er tid for timen trykker du på linken du har mottatt. 

Hypnoseterapi online / QHHT®

Ved hjelp av videosamtale kan vi nå deg der du er.

Dette er et tilbud hvor våre hypnoterapeuter gjør hypnose over internett. Du slipper derfor å reise hjemmefra, og kan gjøre terapien i egne kjente og trygge omgivelser. Ved hjelp av videosamtale kan vi nå deg der du er, og du kan ta imot hypnoterapi 1-1, hjemme i din egen stue. Helt trygt og kryptert.

Alt du trenger er en datamaskin eller et stødig nettbrett og hodetelefoner / øreplugger. Slik kan du og hypnoterapeuten rolig og avslappet snakke med hverandre. Under selve hypnosen er det viktig at hypnoterapeuten både kan se og høre deg. Du velger et rolig og komfortabelt sted hvor du får være uforstyrret under hele hypnoseterapien.

Med hypnoterapautens hjelp forblir du i hypnose over så lang tid du trenger for å endre det du ønsker, som regel i ca. 90 minutter. Hypnosetimen varer derfor i opptil 3 timer slik at du og hypnoterapauten er godt forberedt på hvilke svar du vil hente frem, eller hva du vil jobbe med i deg selv. Hypnosetimen er unik for hver klient.

Innhold og varighet:

Del 1: samtale med kartlegging
Situasjonsbilde av traume og fryktriggende områder i deg selv / fobier / avhengighet / selvtillit og selvfølelse / handlings og reaksjonsmønstre / intuisjon og kommunikasjon.

Del 2: hypnose med healing
Dyptliggende svar hentes frem i bevisstheten. Tilpassede teknikker for avtalte spørsmål og ting du vil endre / jobbe med.

Del 3: Oppsummering og motivasjonsveiviser
Gjennomgang av nøkkelopplevelser under hypnosen, og forslag til eget healingarbeid.

Varighet opptil 3 timer
Pris kr. 3 750,- / inklusive 25% mva. / Betales i etterkant av timebestilling.

Oppfølgingstime online

Bearbeidelse av underliggende årsaker.

Endret atferd og tingene du jobber med vil ofte trenge flere terapitimer. I de fleste tilfeller trenger man 2 – 3 oppfølgingstimer før endelig resultat er oppnådd. I en oppfølgingstime fokuserer du og terapeuten på å bearbeide negative hendelser i fortid, og som har forbindelse med traume / fryktfølelse / avhengighet / blokkering og stagnasjon.

Varighet opptil 90 minutter
Pris kr. 1 950,- / inklusive 25% mva. / Betales i etterkant av timebestilling.

Dyp hypnose med regresjon og frigjøring QHHT®

Hypnoseterapi med heldagsprogram / personlig fremmøte

Ved vår avdeling på Vestlandet tar vi imot klienter som ønsker dyp hypnose med regresjon og frigjøring QHHT®. Hypnoseterapien går over 1 dag og gir meget effektive resultater. Denne hypnosen krever personlig fremmøte, hvor du jobber sammen med hypnoterapauten gjennom hele dagen. For tilreisende langveis fra, tilbyr vi innlosjering i dobbeltrom med eget bad og toalett for opptil 2 personer for kun et lite tillegg i prisen. Vi holder til i naturskjønne omgivelser, hvor klientens følge får nyte flott natur mens hypnoseterapien pågår. Husk å merke av for overnatting når du bestiller time, hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet. 

Dette er den dypeste formen for hypnose, en intens men effektiv terapiform som jobber i den dypeste delen av bevisstheten. En regresjonshypnose i tid og rom, der du kan få spontan healing, frigjøring, livsendring, oppvåkning og svar på større og mindre spørsmål. Det er nok med 1 terapitime, og krever personlig fremmøte. Sammen med hypnoterapeuten arbeider du i opptil 8 timer, hvor terapien går over 3 deler samme dag.

Innhold og varighet:

– Fortrolig samtale med hypnoterapeut.
– Kartlegging av livsløp, smerter og / eller sykdom.
– Dyp hypnose med regresjon. Hypnosen blir tatt opp som lydfil.
– Oppsummerende samtale og lett måltid.
– Gjennomgang av motivasjonsveiviser.
– Varighet opptil 8 timer.
– Overnatting mot et lite tillegg.
– Aldersgrense 18 år.

Personlig oppmøte ved vår avdeling:
Vestlandet: 6797 Utvik

Heldagsprogram / Varighet opptil 8 timer.
Pris kr. 9 900,- / inklusive 25% mva. / 50 % betales i etterkant av timebestilling.

Du vil i god tid før avtalte terapidag, motta praktisk informasjon og veiledning for hvordan du selv best gjør egen forberedelse. Du får nærmere oversikt om terapidagens innhold og program.
Husk å velge alternativ “MED overnatting” hvis du ønsker overnatting.

Timebestilling Hypnoseterapi online QHHT®

{{ is_error_msg }}

Velg kategori
{{cat_data.category_name}}
Velg tjeneste
{{ service_details.bookingpress_service_name }}

Varighet: {{ service_details.bookingpress_service_duration_val }} {{ service_details.bookingpress_service_duration_label }}

Pris: {{ service_details.bookingpress_service_price }}

Advance Options
See Less
{{service_extra_title}}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_name }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_formatted_price }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration }} {{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration_unit }}
View More View Less
{{ n }}
{{ service_extra_details.bookingpress_service_description }}
Load More
Load Less
{{bring_anyone_title}}
{{ n }} {{number_of_person_title}}
{{service_extra_title}}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_name }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_formatted_price }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration }} {{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration_unit }}
{{ service_extra_details.bookingpress_service_description }}
{{bring_anyone_title}}
{{ n }} {{number_of_person_title}}

{{ is_error_msg }}

Dato & Tidspunkt
Tidspunkt
There is no time slots available
Morgen
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Ettermiddag
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Kveld
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Natt
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Dato & Tidspunkt
Tidspunkt
There is no time slots available
Morgen
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Ettermiddag
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Kveld
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Natt
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})

{{ is_error_msg }}

Grunnleggende detaljer
{{customer_form_fields_data.label}}

{{ is_error_msg }}

Oppsumering

Oppsummering av din timebestilling

Klient
{{appointment_step_form_data.form_fields.customer_name }}
{{ appointment_step_form_data.form_fields.customer_firstname }} {{ appointment_step_form_data.form_fields.customer_lastname }}
{{ appointment_step_form_data.form_fields.customer_email }}
Service
{{ appointment_step_form_data.selected_service_name}}
{{ cart_details.bookingpress_service_name}}
{{extras_details.bookingpress_extra_name }}
{{extras_details.bookingpress_extra_price}} {{extras_details.bookingpress_extra_duration}}
{{extras_details.bookingpress_selected_qty}}
{{appointment_step_form_data.bookingpress_selected_extra_service_count}} Extras
Dato & Tid
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}, {{appointment_step_form_data.selected_formatted_start_end_time}}
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }} - {{appointment_step_form_data.selected_end_date | bookingpress_format_date}}
Your waiting position is ({{appointment_step_form_data.waiting_number_disp}})
Detaljer for avtale
{{ appointment_step_form_data.selected_service_name}}
{{extras_details.bookingpress_extra_name }}
{{extras_details.bookingpress_extra_price}} {{extras_details.bookingpress_extra_duration}}
{{extras_details.bookingpress_selected_qty}}
{{appointment_step_form_data.bookingpress_selected_extra_service_count}} Extras
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ appointment_step_form_data.selected_formatted_start_end_time }}
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }} - {{ appointment_step_form_data.selected_end_date | bookingpress_format_date }}
{{ cart_details.bookingpress_service_name}}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ cart_details.formatted_start_end_time }}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }} - {{ cart_details.bookingpress_selected_end_date | bookingpress_format_date }}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ cart_details.formatted_start_time }} to {{ cart_details.formatted_end_time }}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ cart_details.formatted_start_time }} - {{ cart_details.formatted_end_time }}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ cart_details.formatted_start_time }}
{{ cart_details.bookingpress_selected_date | bookingpress_format_date }}
Your waiting position is ({{appointment_step_form_data.waiting_number_disp}})
{{subtotal_text}}
{{ appointment_step_form_data.selected_service_price }}
{{tax_title}}
Tax
+{{ appointment_step_form_data.tax_amount }}
{{couon_applied_title}} {{ appointment_step_form_data.coupon_code }}
-{{ appointment_step_form_data.coupon_discount_amount_with_currecny }}
{{coupon_code_title}}

{{ coupon_code_msg }}

{{ coupon_code_msg }}

{{coupon_apply_button_label}} Applied
{{ appointment_step_form_data.included_tax_label }}
{{ appointment_step_form_data.total_payable_amount_with_currency }}
{{ appointment_step_form_data.selected_service_price }}
{{deposit_heading_title}}
{{deposit_title}} {{full_payment_title}}
{{deposit_paying_amount_title}}
{{ appointment_step_form_data.bookingpress_deposit_amt }}
{{ appointment_step_form_data.deposit_payment_amount_percentage }}% ( {{ appointment_step_form_data.bookingpress_deposit_amt }} )
{{deposit_remaining_amount_title}} {{ appointment_step_form_data.included_tax_label }}
{{ appointment_step_form_data.included_tax_label }}
{{ appointment_step_form_data.bookingpress_deposit_due_amt }}
{{ appointment_step_form_data.total_payable_amount_with_currency }}
{{subtotal_text}}
{{ appointment_step_form_data.bookingpress_cart_total_with_currency }}
{{tax_title}}
Tax
+{{ appointment_step_form_data.tax_amount }}
{{couon_applied_title}} {{ appointment_step_form_data.coupon_code }}
-{{ appointment_step_form_data.coupon_discount_amount_with_currecny }}
{{coupon_code_title}}

{{ coupon_code_msg }}

{{ coupon_code_msg }}

{{coupon_apply_button_label}} Applied
{{ appointment_step_form_data.included_tax_label }}
{{ appointment_step_form_data.total_payable_amount_with_currency }}
{{deposit_heading_title}}
{{deposit_title}} {{full_payment_title}}
{{deposit_paying_amount_title}}
{{ appointment_step_form_data.bookingpress_deposit_total_with_currency }}
( {{ appointment_step_form_data.bookingpress_deposit_total_with_currency }} )
{{deposit_remaining_amount_title}} {{ appointment_step_form_data.included_tax_label }}
{{ appointment_step_form_data.included_tax_label }}
{{ appointment_step_form_data.bookingpress_deposit_due_amount_total_with_currency }}
{{ appointment_step_form_data.total_payable_amount_with_currency }}
{{ appointment_step_form_data.total_payable_amount_with_currency }}
There is no payment method available.
Velg betalingsmetode

Betal på stedet

PayPal

{{stripe_text}}

{{card_details_text}}

{{ is_error_msg }}

{{staffmember_heading_title}}
{{any_staff_title}}
{{ staffmember_details.bookingpress_staffmember_firstname }} {{ staffmember_details.bookingpress_staffmember_lastname }}

{{ staffmember_details.bookingpress_staffmember_email }}

{{ staffmember_details.bookingpress_staffmember_phone }}

No categories and services added!

Timebestilling Dyp hypnose med regresjon og frigjøring QHHT®


Warning: Undefined array key "is_disabled" in /var/www/vhosts/byicons.com/coachingcenter.byicons.com/wp-content/plugins/bookingpress-appointment-booking-pro/core/classes/class.bookingpress_pro_staff_members.php on line 2160

Warning: Undefined array key "is_disabled" in /var/www/vhosts/byicons.com/coachingcenter.byicons.com/wp-content/plugins/bookingpress-appointment-booking-pro/core/classes/class.bookingpress_pro_staff_members.php on line 2160

Warning: Undefined array key "is_disabled" in /var/www/vhosts/byicons.com/coachingcenter.byicons.com/wp-content/plugins/bookingpress-appointment-booking-pro/core/classes/class.bookingpress_pro_staff_members.php on line 2160

Warning: Undefined array key "is_disabled" in /var/www/vhosts/byicons.com/coachingcenter.byicons.com/wp-content/plugins/bookingpress-appointment-booking-pro/core/classes/class.bookingpress_pro_staff_members.php on line 2160

Warning: Undefined array key "is_disabled" in /var/www/vhosts/byicons.com/coachingcenter.byicons.com/wp-content/plugins/bookingpress-appointment-booking-pro/core/classes/class.bookingpress_pro_staff_members.php on line 2160

Warning: Undefined array key "is_disabled" in /var/www/vhosts/byicons.com/coachingcenter.byicons.com/wp-content/plugins/bookingpress-appointment-booking-pro/core/classes/class.bookingpress_pro_staff_members.php on line 2160

{{ is_error_msg }}

Velg kategori
{{cat_data.category_name}}
Velg tjeneste
{{ service_details.bookingpress_service_name }}

Varighet: {{ service_details.bookingpress_service_duration_val }} {{ service_details.bookingpress_service_duration_label }}

Pris: {{ service_details.bookingpress_service_price }}

Advance Options
See Less
{{service_extra_title}}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_name }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_formatted_price }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration }} {{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration_unit }}
View More View Less
{{ n }}
{{ service_extra_details.bookingpress_service_description }}
Load More
Load Less
{{bring_anyone_title}}
{{ n }} {{number_of_person_title}}
{{service_extra_title}}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_name }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_formatted_price }}
{{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration }} {{ service_extra_details.bookingpress_extra_service_duration_unit }}
{{ service_extra_details.bookingpress_service_description }}
{{bring_anyone_title}}
{{ n }} {{number_of_person_title}}

{{ is_error_msg }}

Dato & Tidspunkt
Tidspunkt
There is no time slots available
Morgen
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Ettermiddag
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Kveld
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Natt
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
{{time_details.formatted_start_end_time}} {{ time_details.max_capacity }} {{slot_left_text}}
Waiting List ({{time_details.waiting_slot_counter}})
Dato & Tidspunkt